Bronnen en links
dutchFS site nl.2000.com simaviation.com flightsim.com calclassic.com HJG Group Classic British Flight
The Dutch Flight Simulator Site. Hier vind je prachtige repaints van alléén toestellen met een Nederlandse registratie plus aanvullende software als panels en scenery. In de fora vind je veel tips van collega”vliegers”. Een must voor elke liefhebber van Flight Simulator
De meegeleverde scenery van Nederlandse luchthavens en Nederland is in Flight Simulator niet geweldig. Een groep Nederlandse vrijwilligers heeft dit prechtig verbeterd en ontwikkelt het nog steeds verder. Hier haal je de software voor een realistische Nederlandse scenery.
Een van de meest komplete sites voor Flight Simulator. Als je hier het gewenste model, panel of sound niet kan vinden, dan is het waarschijnlijk niet gemaakt.
Een goede tweede van de meest complete sites voor Flight Simulator. Eveneens zeer compleet en ze hebben een handige zoekmachine.
California Classic Propliners. Hier vind je alle Amerikaanse klassieke propliners, plus panels en sounds.
De site voor de jet airliners. Alle 1e en 2e generatie jets zijn hier te downloaden. Niet alleen de modellen maar ook panels, sounds en repaints.
Ook weer zo’n groep vrijwilligers die de belangrijkste Britse vliegtuigen voor Flight Simulator hebben gemaakt en van zeer hoge kwaliteit
Voor je repaints heb je modellen nodig. Er zijn veel sites met freeware. Hieronder de sites waar ik de meeste van download.
volgende volgende Luchtvaartregister
Op deze site van Herman Dekker vind je alle informatie over vliegtuigen die ooit in het Nederlandse register zijn ingeschreven.
KWJ’s  Luchtvaart & Modelsite
Deze site is bedoeld voor modelbouwers. Voor repainters is dit een goede bron voor alle vliegtuigen die bij de Klu en de MLD hebben gevlogen. Naast de geschiedenis van de vliegtuigen ook alle kleurschema’s.